Tarieven

Overzicht

Begin vandaag nog met het optimaliseren van uw verzendprocessen!

Tarieven Bol.com

Inpakkosten en afmetingen voor diverse pakketgroottes.

Custom plan

Voor maatwerk verzendoplossingen buiten Bol.com:
Vraag een offerte aan met dit overzicht van kosten en afmetingen voor verschillende pakketgroottes. 

Antwoorden op Al Uw Verzendvragen

Uw Gids voor Verzenden en Meer

Ontdek heldere antwoorden op vragen over verzendprocessen, samenwerkingen met logistieke partners, en aanmeldprocedures.

Onze fulfilment diensten garanderen snelle en precieze leveringen. Door ons uw fulfilment te laten beheren, kunt u zich volledig richten op bedrijfsgroei terwijl wij zorgen voor de vlekkeloze afhandeling van uw orders. Onze allesomvattende service dekt het gehele proces, van orderontvangst tot levering bij uw klanten. Wij bieden een snelle, betrouwbare en kostenefficiënte oplossing, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over logistiek.

Het is eenvoudig om je bedrijf aan te melden voor Verzenden via Bol.com (VVB). Klik op de link in je verkoopaccount om bij het aanmeldformulier te komen. Vul dit formulier zorgvuldig in en kies voor de optie Verzenden via Bol.com. Belangrijk is om een startdatum vast te stellen; denk hier goed over na, want deze kan later niet meer gewijzigd worden.

Zodra je het aanmeldformulier hebt ingevuld, kun je gebruik maken van de Verzenden via Bol.com verzendlabels. Ons softwaresysteem zorgt ervoor dat de juiste verzendlabels automatisch voor jouw pakketten worden geïmporteerd.

Onze verzenddiensten worden ondersteund door gerenommeerde partners, waaronder DHL, PostNL, DPD, en de optie Verzenden via Bol.com, om een betrouwbare en efficiënte levering van uw pakketten te garanderen.

Onze samenwerking met topverzendpartners zoals DHL, PostNL, DPD, en Verzenden via Bol.com biedt uw webshop betrouwbare en efficiënte leveringsopties. Dit verzekert niet alleen snelle leveringen aan uw klanten, maar biedt ook flexibele verzendmogelijkheden en traceerbaarheid van pakketten, wat bijdraagt aan een verhoogde klanttevredenheid.

De verzendkosten worden berekend op basis van factoren zoals pakketgrootte, gewicht en bestemming, in overeenstemming met de tarieven van onze partners DHL, PostNL, DPD, en Verzenden via Bol.com. Dit zorgt voor transparante en kosteneffectieve verzendopties, zodat u altijd de meest voordelige en geschikte verzendmethode voor uw producten kunt kiezen.