Bol Fulfilment

Logistieke Voordelen voor Online Verkopers

Efficiënte Logistiek met Pakketmeester en Bol.com Fulfilment

Met Pakketmeester en Bol.com’s fulfilment programma, nemen wij de volledige logistieke operatie uit handen – van opslag tot verzending. Dit stelt verkopers in staat zich te concentreren op kernactiviteiten zoals productontwikkeling en klantenservice, terwijl wij zorgen voor efficiënte orderverwerking en verzending. Verhoog uw operationele efficiëntie en schaal uw bedrijf moeiteloos op zonder logistieke zorgen.

Optimaliseer uw Verzendingen

Verzendvoordelen via Bol.com met Pakketmeester

Door onze software te integreren met jouw Bol.com winkel, kunnen we de verzendlabels van Bol importeren. Hierdoor kun je profiteren van voordelige tarieven en gebruikmaken van de voordelen van Bol.com’s VVB-service.

De voordelen van deze integratie zijn:

  1. Kosteneffectief verzenden: Geniet van lagere verzendtarieven voor al je Bol.com zendingen, wat leidt tot aanzienlijke besparingen op je logistieke kosten.

  2. Bescherming bij vervoersproblemen: Bol.com neemt de verantwoordelijkheid op zich voor eventuele leveringsproblemen met vervoerders, zoals vertragingen of verloren pakketten.

  3. Klantenservice voor leveringen: Bol.com handelt alle klantvragen over leveringen af, waardoor jij meer tijd hebt voor je kernactiviteiten.

  4. Vergoeding bij verlies: Als een bestelling zoekraakt, vergoedt Bol.com tot 75% van de verkoopprijs en de logistieke kosten, als een vangnet tegen mogelijke verliezen.

Voor bedrijven die snel groeien en dagelijks meer dan 20 pakketten verzenden, biedt Bol.com+ extra voordelen:

  • Snellere leveringstijden: Met de belofte van ‘voor 23.59 besteld, morgen in huis’, kun je versnelde bezorging realiseren, wat de klanttevredenheid en conversie kan verhogen.

  • Potentiële toename van verkoop: Deze snellere leveringstijden kunnen resulteren in een hogere conversie en meer verkopen voor jouw bedrijf.

De integratie van onze software met Bol.com biedt dus niet alleen financiële voordelen, maar ook operationele efficiëntie en klanttevredenheid.

Uw Route naar E-commerce Succes

Aanmelden voor Verzenden via Bol.com en Pakketmeester's Warehouse Diensten

Als jouw bedrijf voldoet aan de criteria voor Verzenden via Bol.com (VVB), kun je eenvoudig aanmelden via het formulier in je verkoopaccount. Ons softwaresysteem, Pakketmeester, importeert de juiste verzendlabels voor je pakketten, waardoor je verzendproces efficiënter verloopt.

Ontdek daarnaast onze geoptimaliseerde magazijnfaciliteiten voor opslag en verzending van goederen naar platforms zoals Bol.com. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en uitgebreide diensten.