Over ons

Ons verhaal

Uw Partner in Geavanceerde Fulfilment Oplossingen

Bij Pakketmeester combineren we innovatie met expertise om de beste fulfilment oplossingen voor uw e-commerce behoeften te bieden. Ons team, bestaande uit logistieke professionals en technologie-experts, zet zich in om uw verzendprocessen te optimaliseren en uw bedrijf te laten groeien. Met een focus op klantgerichtheid, technologische vooruitgang en duurzame praktijken, streven we ernaar om niet alleen een serviceprovider te zijn, maar een betrouwbare partner in uw bedrijfssucces. Ontdek onze reis, onze waarden en hoe we samen met onze klanten de toekomst van e-commerce vormgeven.

Antwoorden op Al Uw Verzendvragen

Uw Gids voor Verzenden en Meer

Ontdek heldere antwoorden op vragen over verzendprocessen, samenwerkingen met logistieke partners, en aanmeldprocedures.

Onze fulfilment diensten garanderen snelle en precieze leveringen. Door ons uw fulfilment te laten beheren, kunt u zich volledig richten op bedrijfsgroei terwijl wij zorgen voor de vlekkeloze afhandeling van uw orders. Onze allesomvattende service dekt het gehele proces, van orderontvangst tot levering bij uw klanten. Wij bieden een snelle, betrouwbare en kostenefficiënte oplossing, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over logistiek.

Het is eenvoudig om je bedrijf aan te melden voor Verzenden via Bol.com (VVB). Klik op de link in je verkoopaccount om bij het aanmeldformulier te komen. Vul dit formulier zorgvuldig in en kies voor de optie Verzenden via Bol.com. Belangrijk is om een startdatum vast te stellen; denk hier goed over na, want deze kan later niet meer gewijzigd worden.

Zodra je het aanmeldformulier hebt ingevuld, kun je gebruik maken van de Verzenden via Bol.com verzendlabels. Ons softwaresysteem zorgt ervoor dat de juiste verzendlabels automatisch voor jouw pakketten worden geïmporteerd.

Onze verzenddiensten worden ondersteund door gerenommeerde partners, waaronder DHL, PostNL, DPD, en de optie Verzenden via Bol.com, om een betrouwbare en efficiënte levering van uw pakketten te garanderen.

Onze samenwerking met topverzendpartners zoals DHL, PostNL, DPD, en Verzenden via Bol.com biedt uw webshop betrouwbare en efficiënte leveringsopties. Dit verzekert niet alleen snelle leveringen aan uw klanten, maar biedt ook flexibele verzendmogelijkheden en traceerbaarheid van pakketten, wat bijdraagt aan een verhoogde klanttevredenheid.

De verzendkosten worden berekend op basis van factoren zoals pakketgrootte, gewicht en bestemming, in overeenstemming met de tarieven van onze partners DHL, PostNL, DPD, en Verzenden via Bol.com. Dit zorgt voor transparante en kosteneffectieve verzendopties, zodat u altijd de meest voordelige en geschikte verzendmethode voor uw producten kunt kiezen.